HjemLogg inn

Kjedelig brev fra legen

lørdag, mai 5th, 2012 klokken 13:09.

Legen min sendte meg ett brev. Han hadde dårlige nyheter.

Jeg fikk sykdommen Wegeners granulomatose, nå Granulomatos med polyangit, i 2010. Jeg har skrevet mye om hvordan det var tidligere. Jeg hadde en lang periode som var heller kjedelig, men jeg ble bedre.

Det er en stund siden jeg har merket noe som helst til denne sykdommen. Jeg kjenner meg bra og jeg hadde håpet denne sykdommen lå bak meg. Bortsett fra at jeg fortsatt tar medisiner morgen og kveld så føler jeg meg helt frisk og normal.

De seneste blodprøvene mine var tydeligvis uhørt ille. Legen min skrev:

Tyvärr är antikropparna (PR3-ANCA) nu svagt positiva. Du behöver därför gå tillbaka till din tidigare dos Azatioprin på 150 mg per dag.

Det var da som surt!

Jeg håper mer Azatioprin hjelper. Nesten halvparten av alle med denne sykdommen får tilbakefall etter to år. Det er ikke noe jeg er spesielt interessert .

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

salmebloggeren

Kansel
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login