HjemLogg inn

Hva skjer på hårfronten?

tirsdag, april 10th, 2012 klokken 22:21.

I går gjorde noe så spesielt som å gå inn på KvinneGuiden sitt forum. Der var jeg ærlig og luftet jeg det enkle spørsmålet:

Jeg har ikke hatt kjæreste på over tre år nå. Jeg lurer på om det kan ha noe med at jeg har langt hår å gjøre?

Dette er ett kvinneforum, så jeg går ut ifra at noen kvinner her kan gi meg ett ærlig svar:

Bør jeg klippe meg?

Etter å ha lest igjennom de tre første sidene med svar er jeg nå mer forvirret enn jeg var før jeg stilte spørsmålet.

Beklageligvis nytter det ikke å spørre meg ting som:

Hvordan vil DU ha håret ditt? For det er det som er aller viktigst her, hva du ønsker og er komfortabel med.

Jeg bryr meg nemlig null om jeg har kort eller langt hår, og når jeg først er ærlig så kan jeg også nevne at jeg faktisk ikke bryr meg særlig mye om jeg har skjegg eller barbert ansikt. Jeg vet kvinner synes jeg er mer attraktiv med ett barbert ansikt, så jeg barberer meg. Det er den eneste grunnen til at jeg tar meg tid til å gjøre det hver morgen. Hvis det ikke var for at jeg har lyst på en søt og snill kvinne å elske så ville ansiktet mitt vært dekket av ett tykt lag skjegg.

Som en kvinne skriver så har jeg ganske tynt hår nå, det er helt riktig:

Altså, ehm… langt hår er i grunnen ikke noe problem, men ditt så litt vel tynt ut til at det var veldig fint.

Ja, cellegiftbehandling tynner håret og jeg har faktisk ikke klippet meg etter at jeg kom meg igjennom den nå tilbakelagte delen av livet mitt. Jeg bør vel kanskje gjøre det, for ett tynt når blir vel ikke tynnere av seg selv sånn helt plutselig?

En Matt Lanter frisyre er jeg litt skeptisk til. Én ting er å klippe håret. Å bruke en time på det hver morgen er en annen sak. Nå tar jeg meg en dusj, og så tørker jeg håret og så setter jeg det i en hår-strikk. Hvis jeg var garantert at drømmekvinnen ville falt for meg som en flue bare hun så meg om jeg tok meg bryet, så kanskje..

Jeg er, som nevnt, stadig litt forvirret. Jeg får vel lese igjennom hele forum-tråden fra begynnelse til slutt en gang til og se om jeg får litt orden på mine hårete fremtidsplaner. Jeg lurer rett og slett på om jeg skal telle antall kvinner som mener det ene og det andre og la flertallet bestemme…

Til slutt synes jeg det er verd å nevne at jeg synes det er kjempeflott at de kvinnene som synes det er skremmende at jeg er i stand til å tenke helt selv blir skremt vekk. Den offisielle historien om «terrorangrepet» 11. september 2001 forutsetter faktisk at tyngdekraften gjør at ting faller opp. Jeg ser ingenting galt i å poengtere den enkle sannheten, og det er ikke noe problem her i Sverige. Sverige er ikke med i NATO og her er det mer allment kjent at «krigen mot terror» er en stor bløff. Dessuten vil jeg ikke ha en kvinne som er for dum til å se igjennom løgnene som serveres på TV, grunnleggende evne til å tenke selv er ett minimumskrav.

En kommentar til Hva skjer på hårfronten?

 1. Antidamen sier:

  Hei! Jeg personlig synes håret ditt er helt perfekt slik det er nå (jeg elsker forresten skjegg også) – så vet du det :) Havnet tilfeldig innom deg da jeg skulle se om den gamle bloggen min fremdeles var her – husker deg litt fra mange år tilbake :)

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

*
Bevis at du skrev noe gjennomtenkt ved å skrive inn bokstavene i bildet. Trykk her for annen tekst.
Anti-spam image

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

Kansel

salmebloggeren
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login