HjemLogg inn

Glad jeg ikke gikk ut for å se årets MC-parade, for nå snør det ute!

fredag, april 6th, 2012 klokken 10:53.
snowing_april

På morgenen idag tittet jeg optimistisk ut vinduet. Ett trist og grått syn møtte meg. Det var antydning til regn i luften.

Hver langfredag er det en MC-Parade mellom Filipstad og Kristinehamn. Det har vært en tradisjon i over 30 år. Video fra paraden i 2011 kan du se her.

Morgenens triste vær og to barometer som begge sa klart ifra om at det ville fortsette slik utover dagen gjorde at jeg valgte å ikke gå ned til sentrum for å se årets parade.

Det var ett lurt valg. Nå snør det ute!


Jeg har hørt rykter om at det liksom er vår nå, men alt jeg ser er 0.5C på termometret og snø både i luften og på bakken.

Kan noen vennligst skru på varmen snart?

Jeg er glad jeg ikke er ute og kjører MC nå. Årets parade, som pågår nede i sentrum i skrivende stund, blir neppe noen klimax opplevelse for tilskuere og deltagere.

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

salmebloggeren

Kansel
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login