HjemLogg inn

SVT: Kommungranskarna vender tilbake til Kristinehamn

lørdag, mars 24th, 2012 klokken 23:23.

Christer Fransson (Sommarvik AB) svindlet Kristinehamn sine innbyggere for mange millioner takket være Kristinehamn sitt uvanlig korrupte kommunestyre.  Oppdrag granskning, kommunakuten fortalte historien i Januar. I slutten av Februar laget de ett oppfølgende program om saken.

I dette programmet kan du se kommunesjef Anders Dahlén lyve så det renner av han. Kommunalråd Åke Thörnesjö (M) forsøker å bortforklare det hele, uten å lykkes. Hvorfor kommunesjef Dahlén velger å lyve på TV når det er klart som solen at han farer med usannheter er uklart. Kanskje han er så vant til å lyve at han ikke tenker over det, hvem vet.

Her er programmet, konvertert til HTML5 format så alle kan se det i fremtiden (SVT Play krever flash og kan derfor ikke sees med fri programvare):

(Se også det første programmet)

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

salmebloggeren

Kansel
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login