HjemLogg inn

VG Blogg stenger imorgen

tirsdag, januar 24th, 2012 klokken 11:34.

Jeg fikk nettopp med meg at Verden Gang sin gratisbloggtjeneste stenger for godt 25. Januar. De som har bloggen sin der må derfor flytte bloggen sin i løpet av dagen. Livelyblog eller trykker  er alternativene jeg tilbyr. Det finnes mange andre steder der man kan huse en egen blogg. Veldig mange steder. Det er kanskje derfor VG blogg ikke klarte å gjøre bloggen sin profitabel.

Det er ikke lett å gjøre blogger profitable, men det er noen som klarer det. Norske Bootstrap er ett markedsføringsselskap som driver den veldig populære bloggtjenesten blogg.no. De tjener store penger på en form for barnearbeid. Deres markedsføring består av å få tenåringer til å vise bilder av seg selv med ett utvalg av annonsørenes produkter. Hvorvidt denne typen markedsføring er moralsk og om den holder seg innenfor markedsføringsloven eller ei er interessante spørsmål. En ting er klart: Tenåringer som viser bilder av seg selv med alle mulige produkter selger.

Det er litt snodig at de mest populære bloggene i Norge er skrevet av unge jenter som forteller trivielle ting om hverdagen sin mens de mest populære bloggene internasjonalt er om økonomi og andre mer interessante tema.

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

*
Bevis at du skrev noe gjennomtenkt ved å skrive inn bokstavene i bildet. Trykk her for annen tekst.
Anti-spam image

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

Kansel

salmebloggeren
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login