HjemLogg inn

Veien mot en totalitær fascistisk Europeisk Union

onsdag, desember 7th, 2011 klokken 20:09.
132184078369

Mediene har fortalt oss at vi har en «gjeldskrise» (problem) i EU i over ett år nå. Dette gjør folk flest usikre og redde (reaksjon). Løsningen på denne krisen blir å endre EU-traktaten slik at EURO-landene får en sentralstyrt økonomisk union med lik minstelønn, lik pensjonsalder, like skattenivåer og så videre. Det hegelianske prinsipp er ett stadig nyttig verktøy for å styre massene.

For eliten spiller det ingen rolle om en krise er ekte eller ei, og når den er ekte får folk flest sjelden vite hvem som skapte den og hvorfor.

EUs agenda er stadig den samme: Regionalt diktator. EU er ikke, og har aldri vært, en demokratisk organisasjon. Interessene bak EU, som Bilderberg gruppen, ønsker globalt diktatur. EU er bare én av mange brikker i ett større spill.

EU står nå ved ett viktig veiskille. Lederne i EU og de fleste EU-landene ønsker å bruke denne krisen til å skape en diktatorisk sentralstyrt økonomisk union der byråkrater dikterer medlemslandenes økonomiske politikk.

Tysklands finansminister Wolfgang Schäuble sa November 2011 at den pågående økonomiske krisen i EU ikke er ett hinder men en nødvendighet, og la til:

«Vi kan kun oppnå en politisk union om vi har en krise». (Seeing in Crisis the Last Best Chance to Unite Europe, New York Times)

EU vil bli radikalt transformert i løpet av de neste to årene. Når denne prosessen utspiller seg er det viktig å huske dette meget-sigende sitatet fra Schäubles, den nye EU-traktaten er ikke noe som kommer for å løse gjeldskrisen, gjeldskrisen er ett middel for å få gjennomslag for den nye EU-traktaten.

Hvordan koke en frosk

Hvis du legger en levende frosk i kokende vann så hopper den ut. Hvis du legger den i lunkent vann og gradvis varmer vannet så skjønner den ikke hva som er i ferd med å skje før det er for sent.

EU har gradvis blitt stadig mer sentralisert og medlemslandene har gradvis fått mindre og mindre å si. De demokratiske prosessene i de ulike medlemslandene har blitt tilsidesatt litt etter litt. I disse dager forsøker EU-lederne å fjerne de siste restene etter demokratiene som engang var.

Min personlige mening er at ett land som gir fra seg kontrollen over egen pengepolitikk er ikke lenger ett fritt land. Når ett land gir fra seg kontroll over landets valuta så gir det samtidig fra seg en betydelig del av eget selvstyre. EU-landene som nå sliter økonomisk har alle gått over til EU-valutaen EURO. Det er ikke tilfeldig at mange av disse landene har fått store økonomiske problemer på grunn av dette fatale valget.

Søndag kveld gråt den italienske velferdsministeren Elsa Fornero da hun la frem innstramningene som Italia nå er nødt til å gjennomføre.

Hellas har allerede hatt utallige demonstrasjoner mot sparetiltakene der. Ingen bryr seg om disse demonstrantene, og om de lokale politikerne hadde brydd seg om demonstrantene så er det lite de kan gjøre. Hellas sin økonomiske politikk dikteres nå av EU, ECB og IMF.

Om folket i Hellas, Spania, Italia og Portugal hadde visst resultatet av EU-medlemskap på forhånd så spørs det om de ville latt «lederne» deres skrive under på EU-traktaten. Utviklingen har siden gått så gradvis i retning fascisme at knapt noen ser det.

EU-lederne er ikke fornøyd med å bare diktere styre og politikk i EU-landene som nå er rammet av gjeldskrisen. Nå vil de at alle EU-landene skal undertegne en ny fascistisk traktat som gir EU sitt byråkrati full kontroll over pensjonsalder, minstelønn, skattenivå og det som ellers er av viktige økonomiske avgjørelser.

Demokrati og selvstyres tid er dessverre forbi.

2 kommentarer til Veien mot en totalitær fascistisk Europeisk Union

  • oyvinds sier:

   Den videoen var noe av det mer rett-på-sak informative jeg har sett på en stund.

   ESM høres ut flott ut. Total makt til ESM & unntak fra rettsforfølgelse.. Selv Hitler satt ikke så syke ting ned på papiret.

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

Kansel

salmebloggeren
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login