HjemLogg inn

Sverige bak kulissene: Våpen, narkotika, terror og landsforræderi

søndag, desember 4th, 2011 klokken 09:23.
OP SLIPPER - MTF-1

Sverige er ikke helt som landet blir presentert på norsk TV. Her selger politiet våpen og narkotika, noe de selv stadig innrømmer, og det er bare toppen av isfjellet. Politikerne som regjerer Sverige er ikke noe bedre. For å forstå hvor korrupte og kriminelle de er må man først forstå narkotika og økonomien og politikken rundt.

Over 90% av verdens heroin blir idag eksportert fra Afghanistan. NATOs okkupasjonsstyrker hjelper bøndene med å dyrke opium. Det er ikke lenger noen hemmelighet, det er nå en helt åpen hemmelighet. På US Department of Defence kan man se bilder av amerikanske soldater som patruljerer opiums-åkrene og bistår med dyrkningen.

Sverige er en stor våpeneksportør. Sverige lager ikke bare jagerfly, våpen er en stor og viktig del av svensk industri. Sverige sender millioner av kroner til Afghanistans opiums-dyrkende bønder som «bistand». Til gjengjeld kjøper USA våpen for store summer fra Sverige. Disse våpnene kjøpes med heroin-penger som USA gjennom CIA selger i Norge og Sverige.

Samtidig har Sverige, i likhet med Norge, en «krig mot narkotika». Det er ingen krig mot narkotika, det er en krig for å opprettholde monopol på narkotikadistribusjon.

Her er en kort video om Sverige som går imot mye mediene i Norge og Sverige vil ha folk flest til å tro:

Last ned: mp4 (53 MB) | webm (58 MB)

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

*
Bevis at du skrev noe gjennomtenkt ved å skrive inn bokstavene i bildet. Trykk her for annen tekst.
Anti-spam image

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

salmebloggeren

Kansel
479
Einkvan
5635
highheelse
5631
giooebbes
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login