HjemLogg inn

Terror-propaganda på høygir

torsdag, mai 5th, 2011 klokken 06:35.
1304510630508

Mediene har i dagene som har gått siden Osama bin Laden ble offisielt erklært død sånn omtrent 10 år for sent vært fylt med propaganda og ren psykologisk krigføring.

I dag kan vi lese om «bin Ladens nærmeste terrorvenner» i VG. De beskriver Khalid Sheikh Muhammed som terrornettverket «hjerne». VG innrømmer selv at denne mannen ble utsatt for simulert drukning 183 ganger før han begynte å tilstå hva om helst. Naturligvis ønsker Obama-administrasjonen dødsstraff på toppen av «waterboarding» CIA-tortur opptil fem ganger daglig. Er det noe du ikke ville «tilstått» etter slik behandling?

Samme avisen har rølpet sammen en grafikk over «Al-Qaida» basert på plantede Wikileaks-dokumenter. Etter å faktisk ha sett på tidligere «lekkede» Wikileaks-dokumenter har jeg lurt på om organisasjonen er en ren psyop eller bare lettlurt. Siste runden med «lekkede» dokumenter gjør at jeg holder en knapp på førstnevnte.

Jeg har skrevet mer enn nok om «Al-Qaida» tidligere, så fremfor å skrive en lenger avhandling synes jeg det idag holder å ta med to gamle sitat:

«The truth is, there is no Islamic army or terrorist group called Al Qaida. And any informed intelligence officer knows this. But there is a propaganda campaign to make the public believe in the presence of an identified entity representing the ‘devil’ only in order to drive the ‘TV watcher’ to accept a unified international leadership for a war against terrorism. The country behind this propaganda is the US and the lobbyists for the US war on terrorism are only interested in making money.» –Pierre-Henry Bunel, en tidligere agent for Fransk militær etterretning.

Referring to his meeting with an unnamed al-Qaeda expert at the Rand Corporation, a nonprofit research organization in the U.S., Shebarshin said: “We have agreed that [al-Qaeda] is not a group but a notion.
The fight against that all-mighty ubiquitous myth deliberately linked to Islam is of great advantage for the Americans as it targets the oil-rich Muslim regions,” Shebarshin emphasized.
U.S. Using Anti-Terror War to Gain World Oil Reserves — Soviet Intelligence Chief, mosnews, 21. mars 2005

Ser ut til å selge dårlig

Den siste runden med propaganda ser faktisk ut til å selge ganske dårlig. Bloggere skriver ting som, «Så bin Laden er død. Igjen«, «Juergen: Osama bin Laden død i 10 år?» og «Osama bin Laden har vært død lenge«.

På forum, alternative nyhetskilder og særlig utenlandske blogger er det haugevis av innlegg og kommentarer fra oppvakte mennesker som ikke kjøper den siste fabrikkerte historien. Jeg var latterlig alene om å skjønne at «terrorangrepet» 11. September 2001 var en innside-jobb den dagen. Det ser ut til at ganske så mange har skjønt det i ettertid, og stadig flere våkner opp. Det er godt å se. Det er en grunn til at FBI advarer mot å søke etter Osama bin Laden: Det er nå så mange sider på nettet med sann informasjon som går imot propagandaen de etablerte mediene vil ha folk flest til å tro på at de som tar seg tid til å gjøre noen enkle søk knapt kan unngå å oppdage at det er mye som skurrer i kulissene. Hvis dette er nytt for deg så har jeg to gode råd: Undersøk selv, og tenk selv. Still enkle spørsmål som: kan en media-presentert historie som bryter med elementære fysiske prinsipp som f.eks tyngdekraften være sann?

Tidspunktet for det nyeste propagandakjøret er neppe tilfeldig. Dette stinker oppvarming til en større hendelse, dette er bare ett middel for å oppnå ett større mål. Det gjenstår å se nøyaktig hva som står på agendaen, men en ting er sikkert: Det blir neppe noe positivt for folk flest.

4 kommentarer til Terror-propaganda på høygir

 1. Veronica sier:

  Verden ser ut til å våkne – men hva kommer til å skje? Jeg liker ikke hva forumene sier. Atombomber?! Men jeg har heldigvis fått venner på rett spor ved å påpeke at man dumper ikke et jakttrofe som bin laden rett i havet?! Hallo?! Det kommer også minst 2 innlegg til om bin laden fra min kant. Får mye på hjertet om dette her.

 2. /Sigh sier:

  Nice, det neste er vel at verden går under i 2012. Konspirasjonsterorier er gode å ha.

  @Veronica Er du fuckings retarded? Har du noen som helst anelse om hvor mange milliarder det kommer til å koste å holde han i felgsel? (Hvis han ikke blir henrettet), og hvor mange liv som potensielt kan gå tapt under reddningsforsøk fra fundamentalister? På denne måten blir det ikke etterlatt en «grav» som den muslimske verden kan bruke som pilgrimsmål, takk og lov.

  Dette er muligens den værste sprøytet jeg har lest siden Norges dekkning av «Free Gaza flotillaen».

  • oyvinds sier:

   @Sign, er du forvirret? At Osama bin Laden konspirerte om å kapre fire fly som tok av fra tre ulike flyplasser i USA 11. September 2001 og organiserte dette fra en hule i Afganistan.. er en latterlig konspirasjonsteori. Det tøvet var det ikke jeg som kom med, det var VG, Dagbladet, NRK & TV2.

   Jeg skjønner ikke helt hvem du mener det kommer til «å koste å holde han i fengsel», det er litt sent å sette en fyr som har vært død og begravet i 10 år i fengsel…

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

Kansel

salmebloggeren
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login