HjemLogg inn

Naken aggresjon: Libya-angrepet ble planlagt for mange måneder siden

mandag, mars 21st, 2011 klokken 08:33.

Den pågående invasjonen av Libia ble selvfølgelig planlagt for mange måneder siden TV og aviser i Norge og Sverige har hittil ikke kommet med noe som har særlig mye med virkeligheten å gjøre som jeg har sett eller hørt. Dette korte intervjuet med Stepehn Lendman, som ble vist på Russland sin offisielle propagandakanal RTL, har mer sannhet på fem minutter enn norske NRK og svenske SVT har hatt de siste ti åra. Det er på engelsk, dessverre finnes det ikke noe med noe i nærheten av sannhet om denne invasjonen på norsk eller svensk som jeg vet om. Selv RTL synes det ble litt mye da det ble snakk om bombing av sykehus og så seg da nødt til å «minste forbindelsen», men Stepehn Lendman fikk ihvertfall prate fritt en stund før det. Intervjuet er ett greit alternativ til propaganda-tøv som f.eks VG-artiklen «Avbrøt Libya-bombing fordi sivile var i veien» der VG forsøker å fremstille NATO-alliansens invasjonsstyrker som «snille» fordi de av og til tar små pauser i det pågående massemordet for syns skyld. Regimet i Norge klarer ikke engang å innrømmet at det faktisk er krig i Libya nå, så det er meget begrenset hvor mye sannhet mediene der vil komme med.

En kommentar til Naken aggresjon: Libya-angrepet ble planlagt for mange måneder siden

 1. [...] Det er mye regimet i USA vil ha oppmerksomheten bort ifra,  dollaren faller som en sten, krigene i Libya, Pakistan og Afghanistan går ikke helt etter planen, økonomien i USA går dårlig og [...]

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

salmebloggeren

Kansel
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login