HjemLogg inn

Det er ikke alltid så greit å holde styr på ledningene

torsdag, november 25th, 2010 klokken 23:07.

En av de koselige naboene jeg har ringte nettopp i stor fortvilelse over at TV-apperatet nektet å skru seg på etter at hun kom hjem fra ferie. Naturligvis løp jeg bort for å se om jeg kunne få orden på sysakene.

Fornuftig som hun er så dro hun ut alle strømledningene før hun reiste avsted. Da jeg kom bort fulgte jeg strømledningen fra TV-apperatet til en forgreningsskjøteledning. Deretter fulgte jeg ledningen fra forgreningsskjøteledningen tilbake til deg selv. Det er selvfølgelig helt feil.

Helt feil: Å sette kontakten på en forgreningsledning tilbake i seg selv fungerer dårlig.

Teknisk som jeg er fikk jeg orden på ledningene og dermed var alt vel.

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

salmebloggeren

Kansel
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login