HjemLogg inn

Obamas sanne ansikt: Alt som skjedde under Bush er helt OK

mandag, april 20th, 2009 klokken 12:12.

Under «presidentvalget» da interessene bak Bush-administrasjonen,  som f.eks  CFR og Bilderberg-gruppen, gjorde alt de kunne for å få verden til å akseptere Obama som en ny og «snillere» etterfølger for George W. Bush, var det så mye som klart demonstrerte at Barack Obama er en kjøpt og betalt nikkedukke at det ble totalt innlysende for enhver som forstår noe som helst av hva som skjer rundt seg. Vi som har fulgt litt med på hva som har skjedd i verden de siste 20 årene synes for eksempel det var både morsomt og trist å høre Obama «krangle» med McCain om USA burde jakte på draugen («al-qaida») i Afghanistan eller Irak.

Alt Bush-regimet gjorde var helt greit

De som enda ikke har forstått at Obama representerer nøyaktig de samme interessene som Bush bør ta en titt på det den norske propagandavirksomheten NTB, som f.eks gjengitt i deres talerør Dagbladet, nå skriver om en brøkdel av den torturen CIA utførte under Bush. Selvfølgelig kommer ikke Obama til å tiltale forhørslederne som torturerte Khalid Sheikh Mohammed. Khalid Sheikh Mohammed er en i utgangspunktet noe tilbakestående fyr som ikke hadde noe som helst med NATO falskt-flagg terrorangrep 11. september 2001. CIA ville gjerne ha en fyr til å «tilstå» at han sto bak denne falskt-flagg terroraksjonen som CIA deltok i, hvilket er grunnen til at de torturerte han så kraftig.

Selvfølgelig kommer ikke Obama til å tiltale noen som helst for tortur. Og selvfølgelig blir det ingen ny etterforskning av hans kolleger som var involvert i falskt-flagg aksjonen 11. september 2001. Det er faktisk helt latterlig å tro at Obama vil bringe noen som helst form for reel endring til USA. Han er ganske enkelt en svart Bush med en pen fasade og ett renere image. Å tro noe annet er like dumt som å tro at mediene i Norge ikke har en lang tabu-liste over saker der de enten konsekvent lyver eller ganske enkelt aldri nevner.

4 kommentarer til Obamas sanne ansikt: Alt som skjedde under Bush er helt OK

 1. Ugle Sett sier:

  Selv massemordere har livets rett.
  Slik taler en nyttig idiot som lett kan tas som inntekt for det som skjedde den 11,sept.
  En skal og bør ikke ta med silkehansker på terrorister.
  Antar at stakkaren får dødssraff etter å ha forårsaket tuseners død.

  • oyvinds sier:

   Kjære Ugle Sett, det er nå slik at den «offisielle» historien om «terrorangrepet» 11. september 2001 forutsetter at tyngdekraften av og til gjør at massive stålbjelker faller opp. Enten så forstår du at en historie som krever at tyngekraften gjør at ting faller opp ikke er sann, eller så er du rett og slett dum i hodet — slik du tydeligvis er ettersom du faktisk tror Khalid Sheikh Mohammed hadde noe som helst med denne falskt-flagg terroraksjonen å gjøre.

   Det er riktig at faktiske terrorister ikke bør tas på med silkehansker, og George W. Bush fortjener absolutt dødsstraff.

 2. Grummla sier:

  og så jeg som trodde det var Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen i taket som sto bak 11.september..?

 3. Ole sier:

  Kan du se å fjerne alt med mitt navn og epost?
  Hvordan kan jeg kontakte deg?

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

*
Bevis at du skrev noe gjennomtenkt ved å skrive inn bokstavene i bildet. Trykk her for annen tekst.
Anti-spam image

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

Kansel

salmebloggeren
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login