HjemLogg inn

Avslørende sannheter om HPV-vaksinen som media og Bjarne Håkon Hanssen ikke vil du skal vite

lørdag, mars 21st, 2009 klokken 12:01.

Mediene har i de siste månedene skrevet om en vaksine mot livmorhalskreft som de kaller «HPV-vaksinen».

Jeg har hatt en viss interesse for legemidler og vaksiner etter at jeg i Januar 2007 anonymt mottok over 500 MB med interne dokumenter fra det kriminelle legemiddelfirmaet Eli Lilly. Disse dokumentene viser at de i årevis har visst at deres legemiddel Zyprexa, også kjent som Olanzapine, er livsfarlig. I sine interne dokumenter skrev de om hvordan de kunne markedsføre produktet mot eldre ettersom eldre har en tendens til å dø uansett og at risikoen ved å selge deres dødelig legemiddel til eldre mennesker derfor er lavere enn risikoen ved å selge Zyprexa til yngre. Dokumentene og nettstedet der jeg tilgjengeliggjorde dem, zyprexakills.ath.cx, ble omtalt i en rekke artikler New York Times. Eli Lilly kjøpte en amerikansk rettskjennelse som forbyr distribusjon i USA, hvilket for min del er ganske så irrelevant i og med at jeg er ganske vant med å flytte nettsteder fra ett land til ett annet om lokal lovgivning og/eller kjøpte dommere ikke faller i smak.

Jeg er også vant med at mediene i Norge driver sterk sensur. Det er bare å ta en titt på noen av dokumentarfilmene om det NATO-godkjente falskt-flagg «terrorangrepet» USA utførte 11. September 2001, dokumentarfilmer som regimet i Norge likte så dårlig at jeg ble nødt til å flykte til Sverige i 2006, for å forstå at Norge ikke har ett eneste større fritt medium. Jeg må dessverre si at jeg aldri har undersøkt en viktig mediesak i dybden uten å finne minst én ugle i mosen.

«HPV-vaksinen»

Mediene forteller stadig at alle norske jenter som begynner i 7. klasse til høsten vil bli påtvunget «HPV-vaksinen». Dessuten forteller de om ulike kyllingdebatter mellom det norske regimets ulike talerør.

Så hva er det mediene ikke forteller om «HPV-vaksinen»? Til å begynne med så sier mediene ingenting om hva vaksinen faktisk heter og hvem som produserer den.

Merck

Vaksinen de ønsker å påtvinge samtlige norske 12-åringer heter Gardasil og er ett produkt fra legemiddelgiganten Merck.

Merck er ellers kjent for det anti-inflammatoriske legemiddelet Vioxx. Vioxx ble tatt av markedet i September 2004 etter å ha forårsaket tredve tusen hjerteinfarkt og en haug av kardio-relaterte dødsfall.

Merck gjorde, slik legemiddelgiganter alltid gjør, alt de kunne for å skjule sannheten om deres livsfarlige produkt Vioxx. Og de var fullstendig klar over at Vioxx var livsfarlig da de lanserte produkter. I likhet med tilfellet Eli Lilly og Zyprexa har det nemlig dukket opp interne Merck-dokumenter der Edward Scolnick, sjefen for forskning, tilstår at Vioxx har en klar risiko for kardio-relaterte problemer.Denne tilståelsen er særlig interessante fordi den ble skrevet før produktet ble lansert. Merck truet og trakasserte forskere og kjøpte «forskningsrapporter» skreddersydd for å skjule sannheten for å få plassert ett produkt de visste var livsfarlig på markedet.

Merck tidligere meritter og Vioxx-skandalen gjør det ganske forståelig at mediene i Norge velger å begrense seg til å kalle Merck-produktet Gardasil for noe så anonymt som «HPV-vaksinen». Det er tross alt ikke så vanskelig å dytte søkeordene Gardasil og Merck inn i en søkemotor, og det er mye vanskeligere å lure noen som har tatt en titt på nettsteder som National Vaccine Information Center: Gardasil and HPV Infection til å ta «HPV-vaksinen» Gardasil enn det er å lure noen som ikke vet så mye som navnet på vaksinen til å ta den.

Heia TV 2

Norske TV 2 hadde en stund en artikkel om en grundig masteroppgave om Gardasil skrevet av Meryl Lillenes på nettsidene deres. Som med mye annet med litt sann informasjon i som deres journalister har fått lurt ut til publikum mens sjefen sov ble denne artikkelen fjernet i det stille.

Navnet hennes står fortsatt i en Dagbladet-artikkel fra 15. Mars med overskriften Nekter å utsette kreftvaksine til jenter. VG, derimot, synes nå i artikkel av 20. mars det er bedre å fortelle mindre ved å omtale Meryl Lillenes som «en masterstudent som har skrevet en oppgave» slik at ingen kan søke på navnet hennes og lese alle artiklene som omtaler mastergradoppgaven hennes. Til VGs forsvar nevnte de navnet hennes da de nærmest ordrett gjentok NTB-propaganda under overskriften Vil utsette kreftvaksine for barn 15. Mars (Det samme gjorde Dagbladet i deres marginalt forskjellige utgave av denne NTB-meldingen)

Sissel Vedal etterlyste i 2007 kritiske spørsmål fra journalister om dette emnet. Noe slikt mangler stadig.

Meryl Lillenes mastergradoppgave

Oppgaven nevner en rekke interessante ting som f.eks at ingen har, og ingen vil, teste om Gardasil for karsinogenitet. På godt norsk betyr karsinogenitet kreftfremkallende.

Det er ganske enkelt ikke gjort noen norsk risikovurdering av vaksinen.

Oppgaven forteller også hvordan alt av internationalt rapporterte bivirkninger, og dem er det mange av, blir ignorert av myndighetene i Norge. Det står mer, mye mer,  om disse bivirkningene mot slutten av dette blogginnlegget.

Mer om denne oppgaven kan leses på nettstedet fritt helsevalg.

Hvor god «beskyttelse» gir egentlig Gardasil?

I Merck sin egen informasjonsbrosjyre, rett under tittelen «Patient Information about
GARDASIL® (pronounced «gard-Ah-sill») (PDF)
«, fremgår det at dette er en «Human Papillomavirus Quadrivalent (Types 6, 11, 16, and 18)» som muligens gir beskyttelse mot disse fire HPV-virustypene. Mulig beskyttelse mot fire av over hundre ulike typer HPV-virus. Ikke potensiell effekt mot halvparten av antall HPV-virus, eller 10%, vaksinen er laget for å kun dekke fire av over hundre typer.

Er Gardasil farlig?

Ifølge de amerikanske legemiddelfirmaenes eierandel CDC sin rapport Reports of Health Concerns Following HPV Vaccination pr. desember 2008 har 32 mottakere av vaksinen død. CDC skriver at det ikke finnes noe mønster som knytter dette til Gardasil, sånn rent bortsett fra at disse 32 kvinnene a) fikk Gardasil og b) døde. Gardasil er kun godkjent for kvinner mellom 16 og 26 år, så vi kan forutsette av ingen av dem døde av alderdom. Kanskje alle snubla, tryna og punsja hue ned i bakken så blod og søle skvatt? Er det virkelig tilfeldig at friske unge kvinner dør brått etter å ha fått Gardasil-vaksinen?

I utlandet har de opprop for å få etterforsket Gardasil-relaterte dødsfall. Vi trenger noe tilsvarende for å få stanset HPV-vaksineprogrammet i Norge, og tiden er knapp.

USAs CDC innrømmer at Gardasil gir «ikke-alvorlige» bivirkninger som hodepine, svimmelhet og feber.

Her her hva en av foreldrene til en 16-åring som ble ødelagt av Gardasil hadde å si om det CDC «ikke-alvorlige» bivirkninger i en kommentar til Washingtontimes sin artikkel Merck, FDA expand Gardasil warnings av 10. Juli 2008:

My 16 yr old daughter received the hpv vaccine in 8/07 she developed an onset of symptoms about 3 weeks after getting the first dose of the vaccine her symptoms are anything but «mild»

the main complaints are

pain in lower extremities started in legs and has spread to hips low back and now mid back causing pain

when taking a breath heart palpatations symptoms have not improved but
have gotten worse swelling only when she lies down swelling occurs in
her hands feet and now her face as well.

swelling last for approx. 2 hours after getting up pain and tingling, prickling sensation in her
hands and feet till the swelling subsides migraine headaches dizziness difficulty concentrating

The past 12 months have completely changed her life and she is unable to participate in the activities she once enjoyed. we had to place her on homebound due to the amount of school she has missed. I have taken her to numerous doctors and so far have gotten no relief or answers for her symptoms.

Although result for lyme was negative she was treated for lyme as a precaution.

She has been seen by a Neurologist, 3 Rheumatologist, Infectious disease specialist, Diagnostician, and 3 pediatricians, She sees a pain specialist

She is currently seeing a naturopathy and we have not had any relief as of yet.

Gardasil has hurt, crippled and killed girls, my daughter is one of them WAKE UP AMERICA WERE KILLING OUR CHILDREN AND OUR FUTURE

you can search online and find parents everywhere looking for answers comparing test results from doctors and hospitals we have nowhere to turn except to each other and our experience’s everything now is trial and err these are our daughters were trying to diagnose and heal, nobody will admit that gardasil is at fault. please investigate and get the word out before more girls end up paralyzed, seizures,fibromyalgia, thyroid problems or worse.

Og det er bare toppen av isfjellet. Blogginnlegget «HPV Vaccine – fainting, seizures, and other side effects» (cached) i bloggen kkrasnowwaterman har over to hundre tilsvarende skrekkhistorier som f.eks:

I am 21 and received the vaccine in dec and have fainted 20 time since then. I have been hospitalized and am still under the care of a cardiologist. I was healthy and athletic up until the vaccine, now I am always tired and hurt from fainting.

og:

my niece had her first dose in april of 2007 has had major problems every since fainting dizziness seizures seeing things not remembering right after it happens,it happened so much this year on october 12th it happened and they said she’s not allowed back in school until problem is taken care of.who knows when it comes about and she scared. i can count past two hands how many times this happened and she is only 12.

Dyr og lønnsom vaksine

Det framgår av budsjettplanene i Helse- og omsorgsdepartementet at dette vaksineprogrammet har en prislapp på 57 millioner kroner. Dette inkluderer ikke hva bivirkninger, skader og senket livskvalitet som følge av vaksinen vil koste samfunnet.

I det store bildet er 57 millioner NOK småpenger. Merck tjente over 1.6 milliarder dollar på Gardisil i 2008. Overskuddet bruker de blant annet til å betale leger opptil $4.500 (rundt tredve tusen NOK) pr. forelesning om Gardisil. Er det rart «eksperter», leger og gynekologer er positive?

Kort oppsummert

 • Det er ikke noe nytt at tusenvis har blitt syke av å få HPV-vaksinen Gardasil. Det har vært en kjent sak i mange, mange år.
 • Ifølge en National Vaccine Information Center rapport fra Februar 2009 er antall rapporterte bivirkninger 30 ganger høyere for Gardasil enn andre vaksiner.
 • Gardasil er historiens første genmodifiserte vaksinen som har blitt masse-distribuert.
 • Gardasil gir kun mulig beskyttelse mot fire av over hundre typer HPV-virus.
 • Merck skriver i sin egen informasjonsbrosjyre at Gardasil har «Additional side effects reported include swollen glands (neck, armpit, or groin), Guillain-Barré syndrome, headache, joint pain, aching muscles, unusual tiredness or weakness, and generally feeling unwell.»
 • Gardasil inneholder 225 mcg aluminium. At aluminium forårsaker Parkinson’s, ALS og Alzheimer’s har vært en kjent sak i over 25 år.
 • Risikoen ved å bli vaksinert ved Gardasil er stor. Nytteverdien er derimot liten.
 • Vaksineprodusenten Merck har tidligere solgt og aggressivt promotert ett produkt, Vioxx, vel vitende om at produktet er livsfarlig allerede før produktet ble lansert. Merck brukte trusler, fabrikkert forskning og annen høyst tvilsom forretningsskikk for å beholde dette dødelige produktet på markedet.

Virker det klokt å la ett firma som Merck spille russisk rulett med din eller dine kjæres helse?

7 kommentarer til Avslørende sannheter om HPV-vaksinen som media og Bjarne Håkon Hanssen ikke vil du skal vite

 1. Per Schrader sier:

  Supert innlegg. Du har virkelig satt deg inn i tingne. Har ytret meg litt på min blogg også. http://sammenheten.blogspot.com/

 2. oyvinds sier:

  Meryl Sønderby Lillenes mastergradoppgave kan nå lastes ned fra http://oyvinds.trykker.com/hpv-vaksinen/

 3. Pia H.N. sier:

  Flott innlegg! Håper mange leser dette og tenker seg om. Det er ingen tvil at medisinindustrien er en gullgruve, og etter å ha sett på nært hold hva vaksiner kan gjøre med mennesker, er det bare å lure: trenger vi virkelig vaksiner? Tror vi her har med isfjell å gjøre. Stå på!

 4. Ida Marie sier:

  heisann!
  jeg heter ida marie og vil gjerne komme i kontakt med personen som driver bloggen http://oyvinds.trykker.com
  vennligst ta kontakt med meg.
  takk
  mvh
  Ida Marie

 5. Bra jobba Øyvind!
  Jeg har blitt kontaktet av gynekologisk avdeling ved UNN (Universitetssykehuset i Tromsø). De sender nå diverse rapporter og ber om uttalelser på dem. Ganske interessant. Noen innen fagmiljøene er altså oppriktig interessert i å høre hva andre har å bidra med. Vi kan ikke alle være medisinske eksperter, men ved å sette fokus på andre ting enn eskpertene gjør, får man overraskende svar av og til.
  Stå på videre!!

 6. [...] mot både det ene og det andre. Er det ikke fugleinfluensaen så er det svineinfluensaen, eller livmorhalskreft og idag kom jeg over denne artikkelen i Aftenpostens nettavis. Man skulle jo tro at det står [...]

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

salmebloggeren

Kansel
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login