HjemLogg inn

Afghanistan, hvor er nå det hen?

onsdag, februar 18th, 2009 klokken 19:57.

På nyhetene på den svenske TV-kanalen TV4 viste de nettopp ett klipp av USAs nye diktator utad, CFR-nikkedukke Barack Obama, hvor han forklarte hvorfor USA nå øker okkupasjonsstyrkene i det geostrategisk viktige landet Afghanistan.

I klippet sa Obama ingenting om de viktige oljeledningene som går igjennom Afghanistan. Han sa heller ingenting om at så og si hele verdensproduksjonen av USAs viktige handelsvare Opium, som det amerikanske narkotikakartellet CIA selger foredlet som heroin, nå blir dyrket i Afghanistan.

Det han faktisk sa er at USA må ha store okkupasjonsstyrker i USA slik at Afghanistan ikke kan brukes som base for å angripe USA.

Så hvor er Afghanistan?

afghanistan_on_the_globe

I forhold til USA så ligger landet sånn omtrent på andre siden av jordkloden. Afghanistan grenser ikke mot USA. Derimot grenser Afghanistan mot Iran. På den andre siden av Iran grenser Iran mot det også USA-okkuperte landet Irak. Afghanistan grenser også mot det stadig mindre USA-lydige landet Pakistan.

Små nyheter som dette forteller mye om hvor lite USA-regimets nye nikkedukke bryr seg om folk flest forstår at USA er ett fascistisk diktatur med en illusjon av frihet eller tror propagandaen på TV. Om han var veldig interessert i å opprettholde illusjonen av frihet som blir presentert på TV så kunne han i det minste gitt en noe i nærheten av sannsynlig forklaring på hvorfor USA nå øker okkupasjonsstyrkene i Afghanistan…

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

*
Bevis at du skrev noe gjennomtenkt ved å skrive inn bokstavene i bildet. Trykk her for annen tekst.
Anti-spam image

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

Kansel

salmebloggeren
1159
hjerleid

marty
239
elisabeth

lonlybia
oyvinds.trykker.com/Login