HjemLogg inn

«Jødehat» fra Kåre Willoch

torsdag, januar 15th, 2009 klokken 14:28.

Norges viktigste politiker gjennom tidene, Kåre Willoch, har flere ganger uttalt seg kritisk til apartheidstaten Israel og forsiktig kritisert dens pågående massakre på vestbredden.

Som resultat av det har Aftenposten’s Mona Levin prestert å beskylde han for «jødehat» og «rasisme». Morsomt nok ble jeg selv beskylt for jødehat etter at jeg skrev om hvordan Israel nå forbyr arabiske politiske partier.

Israel er faktisk ett land

Israel er, tro det eller ei, ett land med ett regime som styrer og steller i «Knesset», en forsvarsminister som heter Ehud Barak og vil bli husket som en av de mest blodtørste og grusomme forsvarsministrene gjennom tidene, en apartheidmur og flagg.

Israel har også en sikkerhetstjeneste som Mossad. Denne virksomheten liker å bombe israelere under falskt flagg, særlig jøder, slik at Israel kan forsvare økt militært budsjett og nærver og dermed undertrykke alle som bor i Israel uavhengig av religion. Dette begynte de med for 30 år siden og dette gjør de fortsatt. Drep noen av dine egne og legg skylden på dine fiender, så får du dem til å støtte deg blindt. Både Adolf Hitler og hans amerikanske forretningspartner sitt Prescott sitt barnebarn George W. Bush sikret seg tyrannisk makt gjennom falskt-flagg terroraksjoner. Mens de nøyde seg med en stor aksjon har Israel kjørt på med haugevis av små terroraksjoner mot sine egne i en årrekke.

Israels lange terrorkrig mot egen befolkning krever naturligvis syndebukker. Derfor løper Mossad rundt og forsøker å rekruttere palestinere inn i «Al-Qaida». Det har ikke alltid gått like bra, for noen av disse rekruttene har nemlig invitert journalister med på Mossad sine Al-Qaida rekrutteringsmøter.

Hva i alle dager, om noe, har «jødehat» – eller jøder generelt for den saks skyld – med Israels pågående massakre å gjøre?

Det er naturligvis ganske vanskelig å forsvare den pågående massakeren. Det er mye enklere å slenge ut rent tøv som «jødehat» og «rasisme».

Hva om regimet i Norge plutselig hadde funnet ut at de synes samene demokratisk valgte feil mennesker inn på Sametinget og derfor fant det forgodt å teppebombe Finnmark? Ville det gjort de som kritiserte en slik handling til «nordmenn-hatere»?

Typisk Israels propaganda

Som 80-åringen Kåre Willoch selv sier så er det «overhode ikke er noe sannhet i utsagnet». Mona Levin bruker ganske enkelt en til de grader gjenbrukt taktikk. «Jødehat» er rett og slett en propagandalinje Israel har brukt i mange, mange år. En annen taktikk de bruker er og nekte plent for at det kritikere sier er sant, uansett om de har haugevis med bilder og video, for så å kalle dem løgnere – slik de nå beskylder de norske legene Gilbert og Fosse for å være løgnere.

Om Israel ikke kan slenge ut beskyldninger om jødehat eller nekte for at noe har skjedd og kalle de som forteller om det for løgnere så sier de bare «Ops, vi gjorde en feil». Bombingen av FN-bygningen i Gaza var f.eks «en liten feil». Bombingen av arabiske TV-stasjoner samt Routers var vel «feil» det også.

Blitz oppfordrer til oppmøte ved lysmarkering i Oslo Lørdag 17. Januar. Blitz er vel «jødehatere» de også.

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

*
Bevis at du skrev noe gjennomtenkt ved å skrive inn bokstavene i bildet. Trykk her for annen tekst.
Anti-spam image

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

Kansel

salmebloggeren
5209
lucky168
5208
lydia1873
5207
lydia5815
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login