HjemLogg inn

Cointelpro torturmetodene som brukes i «frie» Norge

mandag, mai 14th, 2007 klokken 09:14.

Cointelpro torturmetodene som brukes mot politisk aktive, kritiske journalister og tilfeldig valgte folk kun for øvelsens skyld i NATO-land som Norge er stort sett de samme som brukes i USA. Denne korte videoen er verd å se, selv om den er på engelsk og er laget som en beskrivelse av forholdene i USA gir den en helt korrekt beskrivelse av metodene den norske terrorist-organisasjonen Politiets sikkerhetstjeneste brukte mot meg dag ut og dag inn i et år helt til jeg fikk nok og flyktet fra Norge:

Targeted_Individuals_31.flv

Ettersom det er «valg»-år i år er det verd å merke seg at det er tverpolitisk enighet om å bruke disse torturmetodene mot ekte politiske motstandere, aktivister og andre kritikere. RV, SV, Venstre, Senterpartiet, «Kristelig» folkeparti, Arbeiderpartiet, Høyre og Fremskrittspartiet gir alle sin støtte til Politiets sikkerhetstjeneste sin sysematiske tortur av lovlydige norske borgere.

2 kommentarer til Cointelpro torturmetodene som brukes i «frie» Norge

 1. freedomefighter sier:

  CIA’s creation of mad conspiracy artists.

  Ser ut som etterretningstjenesten stort sett følger CIA.

  «mind control that’s impossible», er en dokumentar som belyser dette. Legg merke til hva cia aganeten kaller kvinnen som blir utsatt for slike angrep og så spør hvorfor cia vil gjøre dette mot kvinnen. Studer falsk flagg operasjoner blant annet 9/11 så vil man forstå hvorfor galne konspirasjons artister er et viktig værktøy for cia.

 2. Sk0gr sier:

  Hmm.
  Det jeg måtte oppleve de siste 2 årene, i tillegg til konkret sjikane (som jeg KAN bevise, men bevis teller ikke i Norge ifølge min erfaring) er i alle fall ikke normalt (det er en unaturlig opphopning av hendelser beskrevet i begynnelsen av filmen, opplevde ikke én slik hendelse på 10 år før det begynte).
  Dette har vært etter at jeg varslet om kritikkverdige forhold ved en større IA-bedrift som ligner mest på en terror-organsisajon (ledren var antakelig en gang deltager i Bilderberg-konferansen iføge en liste jeg så et eller annet sted). Og ja, de tar seg inn i huset for eksempel. De bruker store ressurser på å ødelegge de som egentlig kun ville bidra, fremfor å rydde opp med galskapen der ute.

  Norge er et farlig land, galskap styrer alt der, man bør holde seg langt unna.

Kom med en kommentar

E-postadressen din blir ikke publisert. Felter merket med * må fylles ut.

Optionally add an image (JPEG only)

*
Bevis at du skrev noe gjennomtenkt ved å skrive inn bokstavene i bildet. Trykk her for annen tekst.
Anti-spam image

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>


 • OHP
  Legg merke til 100kg benk-action til venstre i videoen..
  Les hele saken...
 • Under hundre kroner literen for bensin er BILLIG
  Idag ville folk flest bli svært opprørt over en bensinpris på 25 kroner literen. Sett i historisk perspektiv vil dagens bensinpris og også bensinpriser på 25 kroner og oppover fremstå som billig og "nesten gratis".
  Les hele saken...
 • Amaryllis
  To naboer ga meg en Amaryllis til jul. Slik så den ut 3. Januar. Nå er den ferdig med å blomstre og bladene har vokst ganske så mye: Jeg synes Amaryllis er
  Les hele saken...
trykker.com | Tilfeldig Blogg | Login | Få din egen blogg | ^^^
Nylig oppdaterte blogger

Kansel

salmebloggeren
479
Einkvan
404
difference
239
elisabeth
1159
hjerleid
oyvinds.trykker.com/Login